• Hem
Restaurang Hulebäck

Hulebäcks restaurang

Succé för Hulebäcks ombyggda restaurang

Mindre köer och fler rätter att välja på – ja, det är några av vinsterna efter ombyggnaden av Hulebäcksgymnasiets restaurang.
- Detta är underbart, så bra det har blivit, säger Tilda i klass ES17A.

Under sommaren har Hulebäcksgymnasiets restaurang byggts om för att eleverna både ska få sin lunch snabbare och ha fler maträtter att välja bland.

- Varje dag serverar vi fyra olika rätter. Det är alltid två olika huvudrätter och utöver det även salladsbuffé, streetfood med enklare varma rätter och dagens soppa, som oftast serveras med hembakt bröd. Dessutom har vi installerat bubbelvatten, vilket många uppskattar och väljer istället för mjölk, säger Karin Lisander, kökschef på Hulebäcksgymnasiet.

- Det är lyxigt att ha så många olika alternativ att välja på. Jag kan vara petig med maten så detta är underbart, säger Alice i klass ES19C och får medhåll av kompisarna.

Tack vare borttagna väggar kan personalen numera fylla på den varma maten direkt från köket istället för att rulla ut värmeskåp bland eleverna – något som förbättrat både säkerheten och arbetsmiljön i restaurangen.

Tumme upp även från politikerna

Patrik Linde, kommunalråd i Härryda kommun, är en av politikerna som testat lunchen efter ombyggnaden.
- Senast igår fick jag en kommentar om den goda maten på Hulebäck. Som gammal lärare känns det extra kul att eleverna känner sig nöjda med skolan.

För elever som har specialkost finns en egen matsedel med ett eller flera alternativ.

Menyn hittar du här

Restaurangpersonalen

Menyn presenteras varje dag men finns också på hemsidan.

restaurangpersonal

Restaurangens personal som varje jag förser skolan men fantastiska rätter.

2019-10-18