• Hem
  • keyboard_arrow_right Välkommen!
Artikelbild

Välkommen!

Hej och välkommen till oss! Eftersom du läser det här är du säkert nyfiken på hur det är att studera på Hulebäcksgymnasiet. Låt oss därför kortfattat beskriva vår skola.

Vi är en trygg nytänkande kommunal skola som ligger i centrala Mölnlycke, en kvart med buss från Göteborg. Vi har bra lokaler och goda resurser för alla de delar du behöver under din skolgång. Vi arbetar målmedvetet med att du under din studietid ska må bra, vara trygg och trivas, samt klara studierna på bästa sätt och ta studenten. För att lyckas med det följer vi fyra ledstjärnor som genomsyrar vår verksamhet. Ledstjärnorna är Delaktighet, Helhetssyn, Lära att lära och Social kompetens. Vi tror nämligen att du lyckas bättre med dina studier om du kan påverka undervisningen, se ämnesövergripande samband, och använda en bra studieteknik i en trivsam trygg miljö.
Vi har en engagerad kompetent lärarkår som tillsammans med våra elever aktivt arbetar med att utveckla skolan. Vi har roligt på jobbet och är en skola med fantasi, glädje och lite kul galenskap. Därför vågar vi påstå att vi faktiskt är en riktigt bra skola för dig. Läs mer om oss och våra olika program på hemsidan och skaffa dig en egen uppfattning. Skulle du vilja veta mer får du gärna kontakta oss, eller varför inte komma på ett besök. Du är varmt välkommen.

Nyhetsblad

Senast ändrad

2019-09-29

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.