• Hem
  • keyboard_arrow_right remixtävling på hulebäck
Artikelbild

remixtävling på hulebäck

Är du Hulebäcks Skrillex, Martin Garrix eller Avicii?

Ta chansen och visa upp dina skills i Hulebäcks remixtävling. Kanske blir du vår nästa stora musikexport. Tävlingen är ett samarbete mellan Estetiska programmets musikinriktning och musikproducenten Niklas Olovsson från låtskrivarteamet Machopsycho.

Niklas har bland annat skrivit låtar till Idolvinnare samt artisterna P!nk och Cher, och för några år sedan skrev han även Norges bidrag till Eurovision.

Låten som ska remixas heter Suffocating och är en originallåt av och med den lovande sångerskan Alisha. Klicka på länken så hittar du den på Spotify.

https://open.spotify.com/track/0eh9ojtmKBG3KldhvsSMYp?si=RMQRkI66SUCFaSVsviriwglänk till annan webbplats

Här är ett exempel på hur det kan låta när låten remixas. Lyssna

Vinnaren i Hulebäcks remixtävling får sin remix utgiven på Spotify.

Tävlingen är en del av indvalskursen musikproduktion men är även öppen för alla elever på skolan. Ljudfiler, tävlingsregler och instruktioner hittar du på Teams.

Gå in på Teams och leta upp Teamet Remixtävling. Teamskoden är: 1tzzjcl.

Ditt bidrag ska vara färdigmixat och inskickat senast den 26 januari 2020.

Vill du ha mer information kan du skicka din fråga på teamschatten till Håkan Lindgren.

Lycka till!

2019-12-03