• Hem
  • keyboard_arrow_right Hulebäck går över till distansundervisning 183
Digitalt arbete

Hulebäck går över till distansundervisning 18/3

Distansundervisning innebär att elever som går på skolan ska fortsätta sin skolgång hemifrån och ha kontakt med sina lärare digitalt. Beslutet gäller tillsvidare.

Elever och elevers vårdnadhavare har fått ytterligare information via mail och elevinformation på teams.

För frågor så hänvisar vi till skolans expedition, 031-724 66 01, expeditionenhule@harryda.se

Du kan även ta del av ytterligare information på Härryda kommuns webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Informationen kommer där att uppdateras kontinuerligt. På kommunens webbplats finns även en sida med vanliga frågor om distansundervisning för gymnasietlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skolledningen

2020-03-18