1. Hem
  2. keyboard_arrow_right Information om Hulekvällar
Artikelbild

Information om Hulekvällar

Klicka här och läs mer om våra digitala besökskvällar 23-26 november.

På grund av den ökande spridningen av Covid-19 i hela landet och att Västra Götalandsregionen fått nya restriktioner sedan en vecka tillbaka ändrar vi upplägget för årets Hulekvällar. Istället för skolbesök blir det digitala möten på liknande vis som vi hade på den digitala gymnasiemässan tidigare i höst. Det innebär att vi under vecka 48, 23-26 november, kommer ha informationsmöten om skolans olika utbildningar digitalt via förberedda möteslänkar. På dessa informationsmöten får du träffa både elever, lärare, rektorer och studievägledare som kommer att svara på frågor och förbereda dig på bästa sätt inför för ditt gymnasieval.

Vi vet av erfarenhet att Hulekvällarna är ett mycket uppskattat koncept som många av våra besökare nämner som en viktig och ibland helt avgörande del i valet av utbildning och skola, eftersom man då på plats kan se våra lokaler och vår verksamhet. Av omsorg för varandra och med hänsyn till övriga delar av samhället gör rådande omständigheter att det i år tyvärr inte är möjligt men vi hoppas kunna bjuda in er alla i vår.

För att du som ska söka gymnasieskola ändå ska få en god inblick i hur det är att studera på Hulebäck kan du följa oss på YouTubelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och här på vår hemsida så får du en bild av hur det är att plugga på skolan.

 

Senast ändrad

2020-11-27

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.