1. Hem
  2. keyboard_arrow_right HULEHJÄLPEN 2020
Artikelbild

HULEHJÄLPEN 2020

Onsdag 2/12 drar vi igång direktsänd radio- och webb-tv i samarbete med Musikhjälpen i P3. Häng med och lyssna och titta via vår hemsida!

Just nu jobbar vi för högtryck på skolan med förberedelserna inför årets version av Hulehjälpen. Hela evenemanget har coronaanpassats så vi arbetar i smågrupper på olika platser för att kunna hålla avstånd och följa folkhälsomyndighetens restriktioner.

Se sändningen härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Det är mediaelever och lärare från Estetiska programmet och Samhällsprogrammet som leder sändningen och på scenen uppträder elever från musikinriktningen.

I år är temat fördomar och alla insamlade pengar går till Musikhjälpen i P3. Följ sändningen direkt på webb-tv här på vår hemsida!

Klicka videoklippet från förra årets Hulehjälp så får du en uppfattning om hur det brukar gå till.

Text:Carl Cidson
Bild och film: Håkan Lindgren