1. Hem
  2. keyboard_arrow_right Imponerande examenskonsert
Artikelbild

Imponerande examenskonsert

Musiktreorna bjöd i onsdags på en riktigt fin konsert med blandad repertoar. Låtlistan innehöll musik från både olika genrer och olika delar av världen. Gemensamt för musiken som framfördes var att det var låtar som eleverna lärt sig och spelat tillsammans någon gång under sina tre år på Estetiska programmet.

Repertoaren spände över pop och rock av artister som Eagles, Paul Simon, Michael Jackson, Stevie Wonder och Timbuktu, och det blandades smakfullt med andra stilar så som finstämd folkmusik, afrikansk körsång, jazzimprovisation och mycket mer - till och med en rolig dansbandslåt fick plats. Den uppskattades mycket av klasskompisarna och lärarna som var publik.

I likhet med så mycket annat det här läsåret fick avgångselevernas examenskonsert genomföras med hänsyn tagen till rådande coronarestriktioner. Konserten spelades därför in och filmades och blir förhoppningsvis ett fint minne av skoltiden och något att visa för vänner och familj som inte kunde närvara.

Proffsiga framföranden med stilkänsla och musikalitet var utmärkande för konserten.

- Det är alltid lika roligt att se och höra hur eleverna utvecklats under utbildningen. Årets avgångselever har lyckats riktigt bra och ska verkligen känna sig stolta, säger Peter Stirner som är lärare på musikprogrammet.

Från Hulebäcks sida tackar vi för en jättefin konsert och önskar alla härliga och duktiga elever lycka till i framtiden med sina musikkarriärer. Rock on!