1. Hem
  2. keyboard_arrow_right Information till vårdnadshavare och elever
Artikelbild

Information till vårdnadshavare och elever

Vi behöver få in anhöriguppgifter till vårdnadshavare i årskurs 1 senast 20 augusti

Alla elever i åk har fått hem ett välkomstbrev med posten. I det står all information om skolstarten. Om du har tappat bort det finns det att läsa här Pdf, 86.4 kB.. I detta brev finns information om att fylla i en e-tjänst för bl.a. kontaktuppgifter. Om du är vårdnadshavare till elev i årskurs 1 och inte har fyllt i e-tjänsten i samband med skolstart hittar du den här Länk till annan webbplats.. Vi vill ha in vårdnadshavares uppgifter senast 20 augusti.

Anhöriguppgifter i åk 2 och 3

Det är viktigt att alla kontaktuppgifter för årskurs 2 och 3 också är uppdaterade. Alla elever i åk 2 och 3 ska gå in i Dexter och kolla sina och vårdnadshavares telefonnummer och e-postadresser så att de blir uppdaterade. Om eleven inte kan göra eventuella ändringar själv ska hen i första hand vända sig till sin mentor för att göra uppdateringen.

Modersmål

Anmälan till modersmål görs på blankett i expeditionen senast 8 september.

Anpassningar för att minska smittspridning

Vi är tacksamma och glada över att skolan fylls med både personal och elever men vi vill understryka vikten av att fortsätta att följa Folkhälsomyndighetens grundläggande försiktighetsåtgärder för att undvika spridning av covid-19.

· Stanna hemma vid symtom på covid-19

· Håll avstånd till varandra

· Tvätta händerna ofta och noggrant eller använd handdesinfektion

· Håll dig informerad om särskilda rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och den regionala smittskyddsläkaren.

Alla elever kommer att ha närundervisning om inget annat meddelas men vi kommer att fortsätta att vidta åtgärder på skolan för att minska riskerna för smittspridning. Skolledningen har skickat e-post till alla vårdnadshavare som lämnat sin e-postadress. Vårdnadshavare som ej fått detta brev ombeds att uppdatera sina kontaktuppgifter i dexter eller fylla i e-tjänsten ovan. Brevet och ytterligare information om anpassningar på Hulebäcksgymnasiet kan du läsa här här.