1. Hem
  2. keyboard_arrow_right Vill du veta mer?
Artikelbild

Vill du veta mer?

Titta på filmerna från olika delar av verksamheten och läs mer om varje specifikt program på programsidorna. Då får du en liten inblick i hur det är att studera på Hulebäcksgymnasiet även om det inte är samma sak som att verkligen vara på plats och känna atmosfären och möta lärare och elever.

Träffa oss digitalt på Gymnasiedagarna

Den 26-28 oktober är det digital gymnasiemässa och vi är självklart på plats. Besök vår digitala monter och ta del av filmer, livesändning och individuella chattar. Mellan kl 8-19 finns en chat från den digitala montern. Kl 16-19 finns ÄVEN teamslänkar för att prata med alla våra program, de kommer även att länkas från vår hemsida.

Hulekvällar vecka 48

Vi vill givetvis träffa er även live! Den 29 november - 2 december kan du besöka Hulebäcksgymnasiet och få information om skolan och alla våra tio program. Du får också chansen att se dig omkring i våra luftiga och ändamålsenliga lokaler. Mer information om Hulekvällarna och hur du anmäler dig hittar du här

Öppet hus lördag den 15 januari

Lördag den 15 januari är du välkommen på öppet hus på Hulebäcksgymnasiet mellan kl 10-14. Mer information om programpresentationer och tider kommer i december. Ingen föranmälan behövs.

Våra program

Hulebäcksgymnasiet driver tio olika gymnasieprogram. Varje program har sin egen hemvist där lektionssalar och annan utrustning anpassats för varje specifik utbildning.

Läs mer om alla program här

Välkommen till oss!

Senast ändrad


Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.