1. Hem
  2. keyboard_arrow_right Välkommen på Hulekväll, 29 nov-2 dec
Middag hulekväll

Välkommen på Hulekväll, 29 nov-2 dec

Anmälan till Hulekvällarna är fulltecknad, välkommen direkt till programbesök

Hann du inte anmäla dig?

Alla kvällar är fullbokade men ni kan mejla maria.jargenstedt@harryda.se för att sätta upp er på reservlista. Ni är även välkomna att komma direkt till programbesöken kl 18.45 och 19.45, då behövs ingen anmälan. Dock är det viktigt att komma antingen kl 18.45 eller 19.45 eftersom det är presentationer på programmen och inte "drop-in".

Från och med den 1 december kommer regeringen att införa covidpass för offentliga tillställningar och allmänna sammankomster med fler än 100 personer. Våra Hulekvällar anses inte vara en offentlig tillställning eller allmän sammankomst. Av den anledningen kommer vi inte att kräva uppvisande av vaccinationsbevis i entrén på våra Hulekvällar. Vi vill dock be er alla om följande:

• Stanna hemma om du har symptom
  • Håll avstånd i de fall det är möjligt.
  • Tvätta händerna ofta och använda gärna handsprit som finns utplacerat vid skolans entréer.

Värdar kommer finnas på plats i skolrestaurangen för att förenkla genomströmning och placering vid borden.

På våra Hulekvällar den 29 november-2 december får du träffa elever, lärare, studievägledare och skolledning. De finns på plats för att svara på alla dina frågor och presentera våra utbildningar. Förutom information bjuds ni på middag och underhållning av elever på estetiska programmet. Ni hinner att besöka två program under kvällen, se programmet nedan.

Alla våra 10 program är med varje kväll om inget annat anges.

Program för alla kvällar

17.00-17.45

Endast tisdag och onsdag, presentation av NIU innebandy i sal B20. Läs om NIU här

Bemannad garderob öppnar

18.00-18.45

Middag och allmän information av skolledning samt musikunderhållning i skolrestaurangen.

Samling i korridoren i huvudentrén, därifrån utgår programbesök 1

18.55-19.40

Programbesök 1*

Samling i korridoren i huvudentrén, därifrån utgår programbesök 2

19.55-20.40

Programbesök 2**

* Barn- och fritid, endast måndag och onsdag och endast programbesök 1.

**Fordonsprogrammet har bara programbesök 1

Anmälan

Pga av att platserna är fullbokade är ni välkomna att komma direkt till programbesöken kl 18.45 och 19.45, då behövs ingen anmälan. Se även ovan angående reservlista.

FULLTECKNAT 29 november Länk till annan webbplats.

Fulltecknat 30 november Länk till annan webbplats.

fulltecknat 1 december  Länk till annan webbplats.

fulltecknat 2 december  Länk till annan webbplats.

Hoppas vi ses! Välkomna!