1. Hem
  2. keyboard_arrow_right Information till vårdnadshavare och elever
Artikelbild

Information till vårdnadshavare och elever

Vi behöver få in anhöriguppgifter till vårdnadshavare i årskurs 1 senast 25 augusti

Alla elever i åk får ett välkomstbrev med posten. Det finns även att läsa här Pdf, 84.8 kB.. I detta brev finns all information om skolstarten och även information om att fylla i en e-tjänst för tidigare pedagogiskt stöd och kontaktuppgifter. Klicka här för att komma till e-tjänsten. Länk till annan webbplats. Vi vill ha in vårdnadshavares uppgifter senast 25 augusti.

Anhöriguppgifter i åk 2 och 3

Det är viktigt att alla kontaktuppgifter för årskurs 2 och 3 också är uppdaterade. Alla elever i åk 2 och 3 ska gå in i Dexter och kolla sina och vårdnadshavares telefonnummer och e-postadresser så att de blir uppdaterade. Du hittar Dexter genom att klicka här Länk till annan webbplats.. Om eleven inte kan göra eventuella ändringar själv ska hen i första hand vända sig till sin mentor för att göra uppdateringen.

Schema och undervisning under uppstartsveckan

Tisdag den 23 augusti och onsdag den 24 augusti är det inga ordinarie lektioner. Elever i åk 1 och IM har bland annat datorutbildning och porträttfotografering, elever i åk 2 och 3 är med sina klasser. Respektive mentorer informerar om uppstartsveckans innehåll.

Den 25 augusti startar ordinarie schema.

Modersmål

Anmälan till modersmål görs på blankett i expeditionen senast 26 augusti.

Vanliga frågor om betyg, klasser, antagning mm hittar du genom att klicka här.