1. Hem
  2. keyboard_arrow_right Välkommen att besöka skolan på en Hulekväll v48
Middag hulekväll

Välkommen att besöka skolan på en Hulekväll v48

Besök Hulebäcksgymnasiet, få information om de program du är intresserad av och njut av en exklusiv middag i vår fina skolrestaurang.

På våra Hulekvällar den 28 november-1 december får ni träffa elever, lärare, studievägledare och skolledning. De finns på plats för att svara på alla era frågor och presentera våra utbildningar. Ni hinner att besöka två program under kvällen. Alla våra program är med varje kväll om inget annat anges, se schema nedan.

Hulekvällen inleds kl 18.00 med att skolan bjuder på varm middag som vår skolrestaurang lagar på plats. Under middagen, som tar ca 45 minuter, får ni allmän information av skolledningen och musikunderhållning av elever på estetiska programmet. Eftersom vi bjuder på mat behöver ni föranmäla er. I anmälan frågas det även om vegetarisk kost och specialkost.

Måndag, tisdag och onsdag är helt fullbokade men det kan dyka upp lediga platser om någon bokar av. Torsdag 1 december har vi fortfarande lediga platser. Välkommen med din anmälan!

KKlicka här för att anmäla dig   Länk till annan webbplats.

Om du inte har bank-ID eller av annan anledning har problem att anmäla dig till en Hulekväll gör så här:

Klicka här för att anmäla dig utan e-legitimation Länk till annan webbplats.

Om ni inte vill eller kan vara med på allmän information och middag är ni välkomna att komma direkt till programbesök 1 och 2. Då ska ni inte föranmäla er. Dock är det viktigt att komma antingen kl 18.45 eller 19.45 eftersom det är presentationer på programmen och inte "drop-in".

Program för alla kvällar

17.00-17.45

Tisdag och onsdag, NIU innebandy och padel i sal B20. Läs om NIU innebandy och NIU padel här

Bemannad garderob öppnar

18.00-18.45

Middag och allmän information av skolledning samt musikunderhållning i skolrestaurangen.

Samling i korridoren i huvudentrén

18.55-19.40

Programbesök 1*

Samling i korridoren i huvudentrén

19.55-20.40

Programbesök 2**

* Barn- och fritid, endast tisdag och onsdag.

** Fordonsprogrammet har bara programbesök 1 alla dagar.

Om du har frågor om Hulekvällarna kan ni ringa till vår expedition på 031 724 66 01 eller mejla expeditionenhule@harryda.se.

Vi ses! Välkomna!

Klicka här för att se var du kan parkera Pdf, 145.7 kB.