1. Hem
  2. keyboard_arrow_right Information till vårdnadshavare och elever
Artikelbild

Information till vårdnadshavare och elever

Anhöriguppgifter till vårdnadshavare i årskurs 1 och IM senast 17 augusti

Alla elever i årskurs 1 kommer att få ett välkomstbrev med posten. Postgången blev försenad så datum för att svara på e-tjänst och fylla i blankett för tillgång till skolhälsojournal är förlängt till 17 augusti. På brevet står ett tidigare datum som ni kan bortse från.

Om du inte fått brevet men har ett antagningsbesked från Indra är du ändå antagen. Brevet finns att läsa här Pdf, 94.8 kB.. I detta brev finns all information om skolstarten och även information om att vårdnadshavare ska fylla i en e-tjänst för tidigare pedagogiskt stöd och kontaktuppgifter.

Klicka här för att komma till e-tjänsten. Länk till annan webbplats. Om du får problem kan du mejla expeditionenhule@harryda.se

Anhöriguppgifter åk 2 och 3

Det är viktigt att alla kontaktuppgifter för årskurs 2 och 3 också är uppdaterade. Alla vårdnadshavare på Hulebäcksgymnasiet ska ladda ner appen IST Home Skola och gå in i appen för att kolla sina kontaktuppgifter så att de blir uppdaterade. Observera att det är bara vårdnadshavaren själv som via BankID kan ändra kontaktuppgifter. Om du saknar det kan du kontakta skolans expedition, 031 724 66 01.

Klicka här för att se hur kontaktuppgifter kontrolleras och uppdateras. Länk till annan webbplats.

Schema och undervisning

Klicka här för att komma till Hulebäcksgymnasiets schema.

Tider för upprop 21 augusti

Frågor och svar

Vanliga frågor om betyg, klasser, antagning mm hittar du genom att klicka här.

Senast ändrad


Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.