• Hem
  • keyboard_arrow_right Beachvolleydag för Teknikelever
Artikelbild

Beachvolleydag för Teknikelever

I måndags anordnades Teknikprogrammets årliga Beachvolley-dag i Kvibergs inomhushall ”Beach Center”. Hela Teknikprogrammet, var på plats och hade hela den stora hallen med tio banor för sig själva.

Lagen delades in i två grupper med tio lag i varje och hallen fylldes av kämpaglöd när matcherna drog igång. Efter hela 90 spelade matcher väntade sedan en spännande final mellan de vinnande lagen från respektive grupp. Längsta stråt drog till slut laget med det fantasieggande namnet ”Lag 18” som fick äran att höja den åtråvärda pokalen.

Tack alla inblandade som hjälpt till att göra dagen rolig och minnesvärd, vi räknar med att vara tillbaka nästa år igen.

Text & bild: Henrik Johansson

2020-02-05