1. Hem
  2. keyboard_arrow_right Nyheter
  3. keyboard_arrow_right Hules UF-företag öppnar näthandel

Denna nyhet är äldre än sex månader och är kanske inte aktuell längre.

Artikelbild

Hules UF-företag öppnar näthandel

Hulebäcksgymnasiets UF-företag 2020 är i full gång. Läs mer om alla företag och handla smarta och snygga saker.

Nu är det äntligen möjligt att få handla från våra elevers kreativa UF-företag! Tidigare år har Hulebäcksgymnasiet haft en traditionsenlig julmarknad med alla UF-företag på plats men detta år går de över till att sälja på nätet.

Nedan hittar ni presentationer och länkar till våra UF-företag. Klicka in och se vad du kan unna dig själv eller köpa till någon du tycker om. Listan uppdateras löpande med fler företag så håll utkik!


KURA UF Vi återanvänder glasflaskor för att ge dem ett nytt liv. Med dessa flaskor kommer vi att skapa unika ljuslyktor i alla dess färger och former. Vi kommer sälja det som är ett måste när du kurar ihop dig. Se produktblad här Pdf, 71.6 kB..

Klicka här för att Handla från KURA UF Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


TAGITUF Vi på TagIT UF säljer personliga handdukar för att förenkla vardagen hemma hos dig. Ibland kan det vara svårt att hålla koll på sin egen handduk men vi finns därför att hjälpa dig. Se produktblad här. Pdf, 78.8 kB.

Klicka här för att handla från TagIt UF Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


RÖDA VÄXTEN Vi är ett nystartat UF-företag som vill uppmuntra självodling av chili. Vi erbjuder 5 olika chilifröer som du kan köpa som fröpåse eller i ett gåvoset. Den perfekta julklappen om du frågar oss! Se produktblad här. Pdf, 116.7 kB.

Klicka här för att handla från Röda Växten UF Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Senast ändrad


Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.