1. Hem
  2. keyboard_arrow_right Nyheter
  3. keyboard_arrow_right årets vinnare av huleägget utsedd

Denna nyhet är äldre än sex månader och är kanske inte aktuell längre.

Artikelbild

årets vinnare av huleägget utsedd

Det blev Bousiller UF som tog hem juryns pris i den pristigefyllda reklamfilmstävlingen Huleägget.

- Vi har lagt ner mycket tid och arbete på detta så det är kul att det ger utdelning, säger Selma Albertsson som är vd på Bouisiller UF.

Alla årets UF-företag hade gjorts varsin reklamfilm för sin produkt. Filmerna visades upp på kulturhusets stora sal för elever och jury.

- Filmen sålde in produkten på ett tydligt sätt och var proffsigt filmad och redigerad. De hade också jobbat med snygga animerade texter som stärkte budskapet, säger Helena Alterby Nordström, företagslots på Härryda kommun och juryns ordförande.

Bousiller UF har tagit fram en produkt som används för att justera passformen på en redan befintlig BH.

- Nu gäller det bara att fortsätta sälja, utvecklas och få mer erfarenhet så får vi se hur det går med företaget, säger Linn Hellman som är säljare på Bousiller UF.

Publikens pris fick delad vinnare

Kategorin publikens pris avgjordes genom en mentimeteromröstning och här blev det ett delat förstapris mellan Boussier Uf och Lacinia UF som tillverkar måttbeställda skjolar.

Juryn valde också att ge ett hedersomnämnande till Anemo Art UF för ett effektivt filmiskt berättande där bild och ljud samverkade på ett innovativt sätt.

Vinnande reklamfilmen från Bousiller

Senast ändrad


Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.