1. Hem
  2. keyboard_arrow_right Nyheter
  3. keyboard_arrow_right fler borde söka till kommande års Maltaresor!
Artikelbild

fler borde söka till kommande års Maltaresor!

Denna vecka får vi en hälsning från Alfons, Anton och Lucas som går i åk 3 på Handel- och administrationsprogrammet.

Vi tycker att Gozo var bättre än förväntat, det kunde varit några grader varmare men det slår såklart snöiga Sverige hälsar Alfons Rundqvist, Lucas Olausson och Anton Skoglund från Gozo. Lägenheten vi bor i är superfin, ett riktigt bra läge och husvärden Josephine är jättetrevlig. Ön är väldigt vacker med fin miljö och inte särskilt långa avstånd till goa restauranger och bra affärer.

-Vi rekommenderar fler att söka till kommande års Maltaresor säger de tre utlandspraktikanterna.

- Min tid på Lighthouse supermarket i Marsalforn har än så länge varit riktigt bra säger Alfons. Jag har under de två veckorna som gått stått både bakom kassan och i delikatessdisken men jag har även plockat upp varor och tvättat pantmaskiner.

- Det är kul att få testa på många olika arbetsuppgifter och jag har goa kollegor som hjälper mig när jag behöver det säger Alfons.

Anton arbetar på Celio som är en klädbutik i centrala Victoria. Hittills har han bland annat fått sortera lagret, stå i kassan, hjälpt kunder samt både tagit emot och skickat i väg leveranser.

- Mina kollegor är väldigt trevliga och har varit väldigt bra på att förklara och gå igenom allt som jag behöver veta för att utföra alla arbetsuppgifter, säger Anton.

Lucas gör sin APL på Hotel Ta' Cenc & Spa som ligger i Sannat. Han tyckte att det var en lite långsamt i början men nu rullar allt på bra och han får göra mer och mer arbetsuppgifter.

- Kollegorna är schyssta och trevliga. Jag står för det mesta i receptionen och är med vid incheckning och utcheckning och hjälper till med alla arbetsuppgifter som rör det.

I helgen gjorde alla en utflykt runt Gozo. Bilderna är ett smakprov från den utflykten.

Senast ändrad


Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.