Nytt dokumentationssystem - Prorenata

Elevhälsan i Härryda kommun har sedan februari ett nytt dokumentationssystem, Prorenata.

Information till vårdnadshavare för barn och elever i Härryda kommun 
Elevhälsan i Härryda kommun har sedan februari ett nytt dokumentationssystem, Prorenata. För dig som vårdnadshavare innebär det att elevhälsan nu kan dela vissa dokument digitalt med dig. Det medför att du som vårdnadshavare kan få e-post från Härryda kommun där du ombeds att logga in på ett konto för att ta del av information från elevhälsan. 

Säkert system 
Prorenata är säkert att dela sekretesskyddad information genom, inloggning sker med lösenord och engångskod via SMS. Vid första tillfället behöver du skapa ett lösenord och sedan klicka dig vidare för att få ett SMS. Med koden i SMS:et loggar du in och kan ta del av informationen. 

Kontaktuppgifter 
För att detta ska fungera är det viktigt att Härryda kommun har korrekt e-postadress och mobilnummer till dig. Du kan enkelt kontrollera vilka uppgifter vi har om dig genom att logga in i aktuell tjänst via https://tjanster.harryda.se Länk till annan webbplats., skriv "Gymnasium-se/ändra dina kontaktuppgifter". Där kan du även ändra dina uppgifter om det behövs. 

Du kan även ändra dem direkt i appen IST Home Skola. Applikationen hämtar du från Google Play Länk till annan webbplats. eller App Store Länk till annan webbplats. och inloggning sker med BankID.

SENAST ÄNDRAD


Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.