Ekonomiprogrammet
med tre profiler

Vi på Hulebäcksgymnasiet har mycket goda erfarenheter av att erbjuda juridik- och ekonomiutbildningar av hög klass. Det som kännetecknar vårt Ekonomiprogram är en strävan mot ämnesövergripande studier där flera kurser samverkar.

Du ges möjlighet att problematisera, analysera och tänka kritiskt, vilket gör studierna mer utvecklande.

Profilerna entreprenörskap, internationell och straffrätt

Genom tre nya profiler skapas sammanhållna klasser för att ge bättre möjligheter till fördjupning och ämnesövergripande studier samt helhetssyn. Vi erbjuder följande profiler: entreprenörskap, internationell och straffrätt.

Vi arbetar utåtriktat och har täta kontakter med näringsliv, universitet och vår omvärld. Genom studiebesök, gästföreläsningar och praktik verklighetsanknyter vi utbildningen.

Behörighet till fortsatta studier

Du förbereds för högskoleutbildningar inom ekonomi, juridik och samhällsvetenskapliga ämnesområden genom den behörighet du får av vårt omfattande kursutbud. Läs mer om våra profiler på följande sidor.

format_quote

Kevin fransson

Jag är otroligt nöjd med mitt val av Hulebäck. Jag har en fantastisk klass och jättebra lärare som kan hjälpa mig med mina studier. Kunde inte gjort ett bättre val.

Inriktningar

Juridik