iNFORMATION OM GYMNASIEVALET

Viktiga datum om ditt gymnasieval

Den 28 juni kl 13.00 kan du se ditt antagningsbesked på Indra2 Länk till annan webbplats.. Du måste svara på ditt antagningsbesked senast den 7 juli. Klicka här Pdf, 942.9 kB. för att se hur du svarar på ditt antagningsbesked och annan viktig information om slutantagningen.

I juni kommer du att kunna se uppropstider och information till nya elever på Hulebäcksgymnasiet. Alla elever som är antagna kommer att få ett välkomstbrev.

Klicka här för att få svar på de vanligaste frågorna Pdf, 97 kB. om antagning, frågor om busskort, felaktiga betyg, klasser och vad som händer under sommaren.

Om du vill veta mer om våra program klickar du in dig under rubriken VÅRA PROGRAM. Se också våra FAQ så får du veta ännu mer om både vår skola, våra individuella val, vår skolrestaurang och mycket annat.

Om du vill läsa mer om gymnasieval finns en länk till kommunens informationssida om studie- och yrkesvägledning Länk till annan webbplats.. Här kan du se svar på vanliga frågor kring slutantagning.