iNFORMATION OM GYMNASIEVALET

Här hittar du information om din antagning, klasser, busskort mm

Nu är antagningsåret 21-22 slut men inom kort startar det upp igen för att elever i åk 9 ska kunna börja söka information inför att söka till gymnasiet.

Hulebäcksgymnsiet kommer att ha informationskvällar v 48 och öppet hus den 15 januari 2023.

Om du är intresserad av våra antagningssiffror kan du klicka här.

Klicka här för att få svar på de vanligaste frågorna Pdf, 97 kB.

Där kan du läsa om antagning, frågor om busskort, felaktiga betyg, klasser och vad som händer under sommaren.

Om du vill veta mer om våra program klickar du in dig under rubriken VÅRA PROGRAM. Se också våra FAQ så får du veta ännu mer om både vår skola, våra individuella val, vår skolrestaurang och mycket annat.

Om du vill läsa mer om gymnasieval finns en länk till kommunens informationssida om studie- och yrkesvägledning Länk till annan webbplats.. Här kan du se svar på vanliga frågor kring slutantagning.