Fotografisk bild

Upptäck konstformen fotografi

I kursen Fotografisk bild 1 och 2 kommer du att få utforska en spännande värld av konst och kreativitet. Du kommer att lära dig grunderna i fotografi och hur du kan använda det som ett kraftfullt uttrycksmedel. 

Fånga ögonblicken

I den här kursen lär du dig att fånga ögonblicket på bästa möjliga sätt. Du kommer att förstå kamerans funktioner och hur du kan använda dem för att skapa fantastiska bilder. Från solnedgångar till porträtt, du kommer att kunna fånga såväl skönhet som allvar och fulhet i allt omkring dig.

Berätta dina egna historier

Fotografiska bilder är mer än bara bilder – de är berättelser. I kursen kommer du att lära dig att använda komposition och ljus för att berätta dina egna unika historier genom bilder. Varje bild du tar kommer att ha en djupare mening.

Utforska bildredigering på iMac

Du kommer inte bara att lära dig att ta fantastiska bilder, du kommer också att lära dig bildredigering i Adobe Photoshop i modern iMac-miljö. Du kommer att kunna förbättra och ibland även manipulera dina bilder och ge dem din egen personliga touch.

Inspireras av stora fotografer

Under kursen kommer du att studera arbete av berömda fotografer och inspireras av deras konstverk. Detta kommer att utvidga din förståelse för fotografi och hjälpa dig att hitta din egen unika stil.

Skapa minnen för livet

Kursen Fotografisk bild är en fantastisk möjlighet att utveckla din kreativitet och lära dig en färdighet som du kan använda för resten av ditt liv. Så var redo att utforska, skapa och låta ditt fotografiska äventyr börja.

 

Tillbaka till Estetik och media

Senast ändrad


Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.