Grafisk design

Skapa visuell magi

I kursen Grafisk kommunikation kommer du att tränas i att skapa visuell magi. Du kommer att utforska hur bilder, färger och layout kan användas för att kommunicera kraftfulla budskap. 

Designa för verkligheten

Denna kurs kommer att lära dig hur du designar för den verkliga världen. Från affischer och broschyrer till loggor och digitala produkter, du kommer att förstå hur design påverkar människors uppfattningar och beslut.

Typografi i centrum

Du kommer att lära dig grunderna i typografi, alltså läran om bokstäverna och deras användning.

Utforska kreativitet och teknik

Du kommer att få möjlighet att utforska din kreativa sida samtidigt som du lär dig om tekniken bakom grafisk kommunikation. Från handritad konst till digital design, du kommer att behärska olika verktyg och tekniker.

Förstå målgrupper och budskap

En viktig del av grafisk kommunikation är att förstå din målgrupp och det budskap du vill förmedla. Du kommer att lära dig hur man skräddarsyr designen för att nå ut till specifika målgrupper på ett effektivt sätt.

Använd professionella programvaror i mac-miljö

Under kursen kommer du att bli bekant med professionella designprogramvaror som Adobe Photoshop, Illustrator och InDesign. Detta kommer att ge dig de praktiska färdigheter som behövs för att skapa imponerande designprojekt. Kursen hålls huvudsakligen på moderna iMacs.

En värld av design

Kursen Grafisk kommunikation är en spännande resa in i världen av design och kreativitet. Du kommer att utveckla färdigheter som är eftertraktade inom en rad olika yrken och ha möjlighet att forma den visuella världen omkring dig. Så var redo att skapa och låta din grafiska resa börja!

 

Tillbaka till Estetik och media

Senast ändrad


Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.