Studenten

studenten

På grund av den rådande situationen med Covid-19 kommer årets studentfirande inte följa det traditionella upplägget som beskrivs nedan. Skolledningen arbetar i denna stund tillsammans med elevrådet med att hitta en alternativ lösning som följer Folkhälsomyndighetens direktiv. Förslag på olika lösningar riskbedöms utifrån ett smittskyddsperspektiv. Vi har i dagsläget flera olika förslag att ta hänsyn till och kommer fatta beslut i frågan inom kort. Då ges besked på hemsidan och i vår internkanal Teams.

Fotografering kl. 08-10.45

Studentdagen börjar med fotografering av studenterna klassvis med start kl. 08.00. Schema kommer under försommaren 2020.

Studentlunch kl. 11.00

Innan studentlunchen har alla klasser en samling med sin mentor. Därefter är det dags för studentlunch i Wallenstamhallen med god mat och fantastisk underhållning av personalen på Hulebäck.
Vi lovar ett minne för livet!

Studentutsläpp kl 13.00

Exakt kl.13.00 den 28 maj 2020 släpps de första studenterna ut på skolgården. Släkt och vänner uppmanas komma i god tid och om möjligt lämna bilen hemma eftersom skolans parkering kommer att stängas av för att elevernas kortegefordon ska få plats. Hela utsläppet beräknas ta ca 45 minuter. Räkna med att det blir trångt på skolgården. Utsläppsordningen lottas i början av maj.

Här hittar du till andra parkeringar i närheten av skolan.
Vissa parkeringar kräver att du använder en P-skiva.

Studentmössor

Provning och köp av studentmössor sker via Elevkåren länk till annan webbplatspå skolan.

Studentbal

Studentbal anordnas av elevkåren och komer att hållas 20/5-2020. Mer information och biljettförsäljning sker via Elevkåren länk till annan webbplatspå skolan.

Studentflak

Skolan är inte medarrangörer till studentflak. För frågor och planering hänvisar vi till Elevkårenlänk till annan webbplats på skolan.

Studentfest

En studentfest brukar hållas på kvällen samma dag då eleverna tar studenten. Mer information och biljettförsäljning sker via Elevkåren länk till annan webbplatspå skolan.

Varmt välkommen till Hulebäcks festliga student!

2020-04-30