Skarpa projekt

Samla praktisk erfarenhet

Att delta i skarpa medieproduktioner är som en spännande resa som kommer att öppna dörrar till en värld av möjligheter.

Här är några saker du kommer att vara en del av på Medieinriktningen:

Livesändningar

Genom att vara en del av livesända radioprogram och tv-talkshows kommer du att lära dig att arbeta under press och göra saker i realtid. Det är som att dansa med kameror och mikrofoner samtidigt.

Lagarbete

Medieproduktion är en laginsats. Du kommer att få lära dig hur man samarbetar med andra, från kameraperson till tekniker och programledare, för att skapa en smidig och professionell produktion.

Kreativitet

Att skapa medier handlar om att uttrycka din kreativitet. Du kommer att få utforska olika idéer och utveckla din egen stil som producent, regissör eller skådespelare.

Tekniska färdigheter

Du kommer att bli bekant med olika typer av teknisk utrustning, från kameror till ljud- och tv-kontrollbord och ljusutrustning. Detta ger dig värdefulla färdigheter som kan öppna dörrar till en rad karriärmöjligheter.

Publikkontakt

Att producera för en publik, oavsett om det är genom radio, tv eller film, lär dig hur man engagerar och kommunicerar med tittare och lyssnare. 

Evenemangshantering

Om du är inblandad i filmfestivaler eller andra evenemang får du lära dig hur man planerar och genomför framgångsrika evenemang och lockar besökare.

Förberedelse för mediebranschen

Dessa erfarenheter kommer inte bara att utveckla dina mediekompetenser utan också förbereda dig för framtida möjligheter inom mediebranschen. Så se fram emot att vara en del av dessa skarpa medieproduktioner och låt din kreativitet blomstra.

 

Tillbaka till Estetik och media

Senast ändrad


Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.