Restaurang Hulebäck

RESTAURANG HULEBÄCK

Bra mat är en förutsättning för lyckade studier.

Hulebäcks restaurang serverar fyra olika rätter varje dag. Maten består till stor del av närodlade råvaror som tillagas i vårt fullutrustade restaurangkök. Utöver fyra varmrätter serveras även en stor lyxig salladsbuffé varje dag.

Det finns alltid ett vegetariskt alternativ för dig som önskar och skulle du ha behov av specialkost så finns det också.

Anmälan för att hämta lunch

Elever som går på Hulebäcksgymnasiet eller som är gymnasieelev på annan skola, folkbokförd i kommunen, kan hämta sin skollunch på flera av Härryda kommuns skolor. Du anmäler ditt intresse i formuläret.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

För meny, se instagram @hulebacksrestaurang eller klicka på länken:

https://skolmaten.se/hulebacksgymnasiet/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vid frågor kontakta köket på 031-724 66 81 , hulebacksgymnasiet.koket@harryda.se eller på instagram @hulebacksrestaurang

Med vänlig hälsning Köket.

Kostsamordnare

Anna Lind