Restaurang Hulebäck

RESTAURANG HULEBÄCK

Bra mat är en förutsättning för lyckade studier.

Hulebäcks restaurang serverar fyra olika rätter varje dag. Maten består till stor del av närodlade råvaror som tillagas i vårt fullutrustade restaurangkök. Utöver fyra varmrätter serveras även en stor lyxig salladsbuffé varje dag.

Det finns alltid ett vegetariskt alternativ för dig som önskar och skulle du ha behov av specialkost så finns det också.

Meny vecka 12

Måndag 16/3

  • Lasagne al forno / Köttfärslimpa med lingon
  • Chili sin carne med bulgur
  • Dagens soppa: Wo meinsoppa med mjukt bröd
  • Streetfood: Fisk med frasigt täcke, serveras med kall sås och kokt potatis

Tisdag 17/3 

  • STÄNGT

Onsdag 18/3

  • Stekt fisk med örtagårdssås och kokt potatis
  • Falafelrulle med vitlöksdressing

Torsdag 19/3

  • Gulaschgryta med gräddfil serveras med kokt potatis
  • Pasta Enchiladas

Fredag 20/3

  • Pasta Carbonara
  • Nudelwok med krispiga grönsaker och mynta yoghurt
  •  

På grund av rekommendationer från folkhälsomyndigheten om att vi bör portionera ut maten så får vi under en period nu minska lite på vårat utbud

Kostsamordnare

Anna Lind

anna.lind@harryda.se

031-724 61 23

Planeringschef

Camilla Alenäs

camilla.alenas@harryda.se

031-724 66 97

Senast ändrad

2020-03-16

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.