Restaurang Hulebäck

RESTAURANG HULEBÄCK

Bra mat är en förutsättning för lyckade studier.

Hulebäcks restaurang serverar fyra olika rätter varje dag. Maten består till stor del av närodlade råvaror som tillagas i vårt fullutrustade restaurangkök. Utöver fyra varmrätter serveras även en stor lyxig salladsbuffé varje dag.

Det finns alltid ett vegetariskt alternativ för dig som önskar och skulle du ha behov av specialkost så finns det också.

Meny vecka 46

Måndag 11/11

  • Hemlagad lasagne på kycklingfärs med ruccolapesto
  • Quorn Stroganoff med bulgur
  • Dagens soppa: Grön ärtsoppa med pepparrotsklick och mjukt bröd
  • Streetfood: Svamprisotto med soltorkad tomat

Tisdag 12/11

  • Kyckling toscana på svensk färsk kycklinglårfilé med bulgur
  • Wok beefstyle
  • Dagens soppa:Cocosdoftande Indisk linssoppa med mjukt bröd
  • Streetfood: Falafelrulle

Onsdag 13/11

  • Dagens fångst med smak av sambal oelek och persilja serveras med potatis
  • Sojaburgare med bröd, dressing och picklad rödlök
  • Dagens soppa
  • Streetfood

Torsdag 14/11

  • Resursdag!

Fredag 15/11

  • Höstgryta med kokt potatis och inlagda rödbetor
  • Sojabolognese med spaghetti toppad med färsk oregano
  • Streetfood
  • Soppa

Kostsamordnare

Anna Lind

anna.lind@harryda.se

031-724 61 23

Planeringschef

Camilla Alenäs

camilla.alenas@harryda.se

031-724 66 97

Senast ändrad

2019-11-12

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.