Restaurang Hulebäck

RESTAURANG HULEBÄCK

Bra mat är en förutsättning för lyckade studier.

Hulebäcks restaurang serverar fyra olika rätter varje dag. Maten består till stor del av närodlade råvaror som tillagas i vårt fullutrustade restaurangkök. Utöver fyra varmrätter serveras även en stor lyxig salladsbuffé varje dag.

Det finns alltid ett vegetariskt alternativ för dig som önskar och skulle du ha behov av specialkost så finns det också.

Anmälan för att hämta lunch

Elever som går på Hulebäcksgymnasiet eller som är gymnasieelev på annan skola, folkbokförd i kommunen, kan hämta sin skollunch på flera av Härryda kommuns skolor. Detta gäller från 26 november och fram till 17 december eller tills annan information kommer. Du anmäler ditt intresse i formuläret.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

För meny i december, se instagram @hulebacksrestaurang

Eftersom större delen av undersvisningen just nu sker på distans och lunchen planeras på annat sätt än tidigare kan vi tyvärr inte visa menyn för varje dag.

Vid frågor om vilken mat som serveras kontakta köket på 031-724 66 81 elller på instagram @hulebacksrestaurang

Med vänlig hälsning Köket.

Kostsamordnare

Anna Lind