Restaurang Hulebäck

RESTAURANG HULEBÄCK

Bra mat är en förutsättning för lyckade studier.

Hulebäcks restaurang serverar fyra olika rätter varje dag. Maten består till stor del av närodlade råvaror som tillagas i vårt fullutrustade restaurangkök. Utöver fyra varmrätter serveras även en stor lyxig salladsbuffé varje dag.

Det finns alltid ett vegetariskt alternativ för dig som önskar och skulle du ha behov av specialkost så finns det också.

Meny vecka 5

Måndag 27/1

  • Jespers specialpasta med fläskkött, peppar och grädde
  • Lasagne på sojafärs
  • Dagens soppa:
  • Streetfood:

Tisdag 28/1 

  • Resursdag
  • Endast förbeställda luncher
  •  
  •  

Onsdag 29/1

  • Pankopanerad MSC-märkt sej med örtagårdssås och kokt potatis
  • Broccolilåda
  • Dagens soppa:
  • Streetfood:

Torsdag 30/1 

  • Kryddig tandoorikyckling med ris
  • Broccolilåda
  • Dagens soppa
  • Streetfood

Fredag 31/1

  • Lasagne al forno
  • Indisk Daal med matyoghurt (bröd av pizzabotten med vitlök o olja)
  • Dagens soppa
  • Streetfood

Kostsamordnare

Anna Lind

anna.lind@harryda.se

031-724 61 23

Planeringschef

Camilla Alenäs

camilla.alenas@harryda.se

031-724 66 97

Senast ändrad

2020-01-26

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.