Restaurang Hulebäck

RESTAURANG HULEBÄCK

Bra mat är en förutsättning för lyckade studier.

Hulebäcks restaurang serverar fyra olika rätter varje dag. Maten består till stor del av närodlade råvaror som tillagas i vårt fullutrustade restaurangkök. Utöver fyra varmrätter serveras även en stor lyxig salladsbuffé varje dag.

Det finns alltid ett vegetariskt alternativ för dig som önskar och skulle du ha behov av specialkost så finns det också.

Meny vecka 40

Måndag 28/9:Pasta Arrabbiata med smak av vitlök och chili

Biffish Stroganoff med potatis och gräddfil


Tisdag 29/9: Kycklingsallad med pasta och currydressing, serveras med mjukt bröd

Het Chili sin carne med gräddfil och ris


Onsdag 30/9:Djävulsfisk på Msc-märkt sejfilé serveras med bulgur

Grönsaker i curry med kokosgrädde


Torsdag 1/10: Köttfärslimpa med brunsås, kokt potatis, lingonsylt och inlagd gurka

Risotto med champinjoner och färska örter


Fredag 2/10: Krämig potatisgratäng med kryddig chorizo / kycklingkorv / sojakorv



Med reservation för ändringar

Kostsamordnare

Anna Lind

anna.lind@harryda.se

031-724 61 23

Senast ändrad

2020-09-25

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.