1. Hem
  2. keyboard_arrow_right Nyheter
  3. keyboard_arrow_right Första veckan på Malta

Denna nyhet är äldre än sex månader och är kanske inte aktuell längre.

Artikelbild

Första veckan på Malta

För precis en vecka sedan kom 16 elever fram till den lilla ön Gozo som tillhör Malta. Efter både flyg, buss och båt är alla installerade i sina fem olika lägenheter i staden Victoria.

Där ska de bo under fem veckor och vara på olika arbetsplatser och göra sin praktik. Denna vecka får vi en hälsning från Simon Hultén och Jakob Ekeroth som går sista året på elprogrammet. De gör sin APL på Hotel Ta' Cenc & Spa på södra Gozo.

- Jag tycker att veckan gått bra och allt har flutit på bra men vi har kanske inte jobbat jättemycket med just el säger Simon. Det har varit en väldigt trevlig atmosfär på praktikplatsen och man känner verkligen att man blir en del av gruppen tycker både Simon och Jakob.

Den största skillnaden med praktiken på Malta jämfört med vår APL i Sverige är att i Sverige har vi framförallt varit "service elektriker" och åkt hem till folks hus och jobbat medan här på Malta har vi varit lite av en ”allt i allo man” på ett hotell och gjort lite allt möjligt. Hittills allt ifrån att måla hotellrum till att montera ner tvättmaskiner.

Det är väldigt vackra utsikter i omgivningarna runt hotellet.

Senast ändrad


Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.