1. Hem
  2. keyboard_arrow_right Nyheter
  3. keyboard_arrow_right dags för hulehjälpen och julmarknad
Artikelbild

dags för hulehjälpen och julmarknad

12 december fyller vi gatan med julstämning och givmildhet. Årets Hulehjälpen har tema yttrandefrihet och som vanligt går alla insamlade pengar till Musikhjälpen. Felix Lysell och Tindra Lundgren Löfving är två av programledarna för Hulehjälpen.

– Det kommer att bli kul. Jag är väldigt taggad. Jag hoppas att det är många som kommer att engagera sig, säger Tindra Lundgren Löfving som går andra året på Media.

Hulehjälpen sänds direkt på skolans youtubekanal mellan klockan 10 och 16. Det är estetiska programmets och samhällsprogrammets mediaelever som står för sändningen som kommer innehålla en blandning av gästsnack, livemusik, förinspelade inslag och hitlåtar. Varje timme produceras av en redaktion bestående av programledare, tekniker och producent.

– Det är lite stressigt nu inför. Att hinna göra alla inslag och att boka gäster men det är också kul att ha fria händer och kunna bestämma själv hur vår timma ska se ut, säger Felix Lysell som går andra året på Media.

Bland artisterna som ska uppträda live kan nämnas Sveriges funk-kung, Mölnlyckesonen Paulo Mendonca, singer songwritern Maximilian Asplund som går Natur på Hulebäck, skolans ellärare Patrik Kruse, känd från Attentat, som spelar med sitt soloprojekt Syster Swing och Jossy som gick ut estet musik i våras. Under dagen kommer också många spännande kända och okända gäster att medverka i studion.

Handla dina julklappar på uf-julmarknaden

Mellan klockan 10 och 13 är det uf-företagens årliga julmarknad där skolans entreprenörsklasser säljer produkterna de tagit fram i sina nybildade företag. Här finns många spännade och innovativa produkter att fylla julstrumporna med.

Fika - intäkterna till Hulehjälpen

I skolans café finns det bland annat glögg och lussekatt att köpa. Även här går alla dagens intäkter oavkortat till Hulehjälpens insamling till Musikhjälpen. Du kan också passa på att äta lunch i skolans restaurang.

Artistschema för Hulehjälpen

Tid

Artist

10.20

Barnkör från Furubackens förskola

10.40

Noa

11.20

Beyond

11.40

Paulo Mendonca

12.40

Jossy

13.20

Max

13.40

Lizette Udiljak

15.20

Syster Swing


Börja skänka redan idag

Du kan ge pengar till Hulehjälpens insamling redan nu genom att följa länken till Hulehjälpens bössa. Länk till annan webbplats.

Följ Hulehjälpen på Youtube

Nyhetsblad

Ayla Ström Pedersen, som går Estetik och media, redigerar ett av inslagen som ska sändas på Hulehjälpen

Nyhetsblad

Jossy som gick ut Estetiska programmets musikinriktning i våras uppträder på Hulehjälpen

Nyhetsblad

Senast ändrad


Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.